TT EKONOM

Obračun drugog dohotka

Dio naših klijenata ostvaruje dodatne primitke izvan svog radnog odnosa. Mnogi od njih tada se prvi put suoče s terminom „drugi dohodak“. Što je to zapravo drugi dohodak?

Drugi dohodak predstavlja razliku između svakog pojedinačnog primitka koji se ne smatra primitkom od nesamostalnog rada tj. plaće i mirovine, od samostalne djelatnosti, od imovine i imovinskih prava, od kapitala , od osiguranja i propisanih izdataka.

Ukoliko izvan svog radnog odnosa imate dodatne primitke kao trgovački putnik, agent, sudski vještak, novinar, stečajni upravitelj, itd. ili ste pak član nadzornog odbora trgovačkog društva, skupštine i po toj osnovi ostvarujete primitke izvan radnog odnosa svakako bi vas trebale zanimati informacije o obračunu drugog dohotka.

Potrebno je znati koji se sve porezi i obvezni doprinosi plaćaju po osnovi tih primitaka i tko ih je dužan obračunati i platiti.

Za više informacija slobodno nas kontaktirajte putem e-maila, kontakt forme ili izravno na broj mobitela 091 547 57 37.

Specijalnosti

IT SEKTOR

CHARTER USLUGE

ODVJETNICI I JAVNI BILJEŽNICI

MALOPRODAJA I VELEPRODAJA

Računajte na izvrsnost!

profi
ISKUSTVO

Iskustvo u vođenju preko 100 klijenata

2
PROFESIONALNE USLUGE

Računovodstvene i knjigovodstvene usluge

savjetovanje
POSLOVNO SAVJETOVANJE

Porezno i poslovno savjetovanje

Cijenimo iskrenost. Potičemo kreativnost. Volimo poduzetnički duh. Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno nazovite, rado ćemo pokušati odgovoriti. I bez obzira da li se radi o projektu u nastajanju, malome obrtu ili velikoj firmi, kontaktirajte nas jer mi gradimo odnose. A odnosi grade uspjeh. Računajte na osmijeh

KONTAKTIRAJTE NAS

Imate pitanje?

Slobodno nas kontaktirajte!

+385 91 547 5737
Open chat
💬 Trebate pomoć?
Pozdrav 👋🏻
kako Vam možemo pomoći?