TT EKONOM

Knjigovodstveni
servis

KNJIGOVODSTVENI SERVIS U SPLITU  ✓  RAČUNOVODSTVENE USLUGE SPLIT  ✓

TT Ekonom predstavlja interdisciplinaran tim fokusiran na pružanje najboljih praksa i najviših standarda računovodstvenih usluga.

Sa glavnim uredom na adresi Hrvatske mornarice 10, Split pružamo računovodstvene usluge diljem cijele Dalmacije velikom broju klijenata koji pokrivaju različite profesije i tržišne djelatnosti.

Naši klijenti su brojne kompanije, obrtnici, udruge, neprofitne organizacije i djelatnosti koje spadaju u slobodna zanimanja.

Gradimo odnose, dugoročno surađujemo, fokusirani smo na svaki zahtjev i činimo računovodstvo barem mrvicu razumljivijim.

Za bilo kakav upit slobodno nas kontaktirajte putem e-maila, kontakt forme ili izravno na mobitel. U međuvremenu, više informacija o našim uslugama možete pročitati u nastavku teksta i u drugim kategorijama naše web stranice. 

“Life is like accounting,
everything must be balanced”

Pravovremenost   Dolazi kraj godine i još uvijek ne znate kakav Vam je poslovni saldo, hoćete li trebati platiti porez na dobit, o kojem iznosu se radi, možete li investirati novac u nove projekte? Ova naizgled banalna pitanja predstavljaju gorko iskustvo s kojima su se mnogi vlasnici i direktori kompanija suočili zbog neažurnosti i nebrige računovodstvenih djelatnika. Stavljamo značajna fokus na ažurnost u vođenju poslovnih knjiga i pravovremeno izvještavanje klijenata.

Fokusiranost   Posvećenost svakome pojedinom klijentu, aktivni angažman i redovito (kvartalno) izvješćivanje o trenutnom stanju i mogućim poslovnim aktivnostima u cilju očuvanja i rasta poslovne uspješnosti naših klijenata

Odnosi   Izgradnja kvalitetnih međuljudskih odnosa i iskrenost s klijentima predstavljaju jednu od ključnih odrednica poslovanja TT Ekonoma

TT Ekonom ✓  Pouzdani partner u pružanju profesionalnih računovodstvenih usluga!

Napredujemo zajedno s našim klijentima

TVRTKE U DOMAĆEM I STRANOM VLASNIŠTVU

OBRTNICI

SLOBODNA ZANIMANJA

NEPROFITNE ORGANIZACIJE

Prvi odabir

Prvi izbor u odabiru izvrsnosti na području Splita i Dalmacije!

Stručnost

Povjerenje

Kvaliteta

Priznanja

Diplome su bitne jer daju temelje! Edukacije i certifikati su važni jer nadograđuju znanje!
No iskustvo je neprocjenjivo jer poznaje stvarnost!

Mag. računovodstva, revizije i financija

Mag. Forenzičnih znanosti

Certifikati za forenzično računovodstvo

Certifikat za sprječavanje pranja novca

KONTAKTIRAJTE NAS

Imate pitanje?

Slobodno nas kontaktirajte!

+385 91 547 5737
Open chat
💬 Trebate pomoć?
Pozdrav 👋🏻
kako Vam možemo pomoći?